Ersan göz doldurdu

Ersan göz doldurdu

15 Ekim 2010 09:35 | NTV Spor ve Ajanslar
Milwaukee Bucks, hazırlık maçında Washington Wizards'ı 96-88 yenerken, Ersan İlyasova özellikle ribaund performansıyla galibiyette pay sahibi oldu.
NBA'de yeni sezon öncesi oynanan hazırlık maçında, milli basketbolcu Ersan İlyasova'nın formasını giydiği Milwaukee Bucks, deplasmanda Washington Wizards'ı 96-88 yendi.
Verizon Center'da 9 bin civarında seyircinin önünde oynanan karşılaşmaya ilk beşte başlayan ve 26 dakika sahada kalan İlyasova, 9 sayı ve 8 ribaund üretti. İlyasova, takımının maçta en çok ribaund alan ismi oldu.
Konuk takım Bucks'ta Drew Gooden, 25 sayıyla takımının ve maçın en skorer ismi olurken, Carlos Delfino 19, Brandon Jennings de 13 sayıyla galibiyete katkıda bulundu.
Bucks'ın geçen sezon geçirdiği ağır sakatlıktan yeni çıkan yıldız oyuncusu Andrew Bogut, karşılaşmada forma giymezken, takımın diğer önemli oyuncularından John Salmons da sağ dizindeki sakatlıktan dolayı oynamadı.
Ev sahibi takım Washington Wizards'ta ise Andray Blatche'in 17 sayı ve 9 ribaundluk performansı galibiyete yetmedi. NBA'in yeni yıldız adayı olarak görülen, 2010 NBA draftinin 1 numarası John Wall da 15 sayı ve 11 asistle "double-double" yaptı.
Öte yandan, Wizards'ta geçen sezon soyunma odasına silah soktuğu gerekçesiyle 50 maç ceza alan Gilbert Arenas, 2 Ocak'tan bu yana ilk kez kendi seyircisinin önünde maça çıktı. Atlanta Hawks ile oynanan bir önceki hazırlık maçında sakat numarası yaparak maça çıkmadığı için para cezası alan Arenas, Bucks maçının ilk çeyreğinde oyuna girdi, ancak bu sefer gerçekten sakatlanarak, sağ kasığındaki zorlanmadan dolayı sadece 3 dakika oyunda kalabildi.
Ntvspor

Yorumlar

Popüler Yayınlar